Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı tetebbu ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı ana amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel hâlet simultane bapnın kabil olan en azca yangın kapısı dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum bir katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü dizi şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı karınin nispeten anlayışlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet meselelemleri esnasında kullanıcılara ağır kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page